EIPASS Junior – Sesion Informimi II

Pas suksesit të sesionit të informimit mbi certifikimet ndërkombëtare të informatikës EIPASS Junior, do të vijojmë me një të dytë në ambientet e Smart Center II. Në 1 Korrik, ora 18.00, janë të ftuar të gjithë prindërit që nuk mundën të na ndiqnin në 22 Qershor në Hotel Partner për të mësuar më tepër rreth kësaj mundësie të papërsëritshme për fëmijët dhe adoleshentët e moshave 9-13 dhe 13-15 vjeç.

Sepse të ardhmen që duam do ta ndërtojmë SOT!

Detajet e Eventit

  • EIPASS Junior – Sesion Informimi II
  • Smart Center II
  • 0693140170