EIPASS Junior – Certifikimi

EIPASS Junior CertifikimiSot ishte nje nga ditet e pasura me emocione pozitive ne Smart Center. Pas nje pune te perkushtuar dhe deshires per te bere gjera me vlera te mira vjen dhe suksesi i femijve, tashme me nje certifikate nderkombetare, Eipass Junior.
Smart Center IIShikimet me kureshtje prej femije, pikepyetjet ne hapat e tyre te pare, jane burimi i frymezimit ne punen tone. Buzeqeshjet dhe ngazellimi prej suksesit te tyre, eshte shperblimi qe ne gezojme dhe falenderimi per familjet qe na besojne ne edukimin dhe perkujdesjen ndaj femijeve te tyre!Certifikim Europian për Fëmijë
Vetem keshtu, duke besuar tek njeri-tjetri, mund te rrisim gjenerata qe zoterojne dije ne shkence dhe jane te mireformuar me vlerat morale dhe komunikative.