Edhe Akullore, Edhe Çokollatë

Për të gjithë ju që planifkoni ta shijoni pjesën e mbetur të verës edhe duke mësuar anglishten propozojmë kursin e mëposhtëm me mësues shqiptarë në bashkëpunim me mësues anglez dhe amerikan. Ish mësuesi ynë i dashur, Travisi, do të jetë deri në mesin e muajit gusht pranë jush për të qenë pjesë e aktiviteteve tona rreth kulturës dhe artit amerikan. Edhe profesor Martini do të bëhet pjesë e disa orëve rreth kulturës angleze. Do të argëtohemi. Do të mësojmë. Do të buzëqeshim. Do të qeshim.
Të dhëna rreth kursit:
Orari: 10.00 – 11.20
Kohëzgjatja: 8 javë
Çmimi: 12.000 lekë (e gjithë paketa)
Smart Center II