Çdo Kurs -50%

Në 28 Nëntor, Pavarësinë e 102-të të Shqipërisë, ju presim në Smart Center I për SUPER OFERTËN tonë. Për çdo regjistrim në 28 Nëntor të gjithë kurset do të përfitojnë 50% zbritje për të gjithë nivelin. Uljet e tilla bëhen vetëm në ditë të rralla si kjo!  Nëse dëshironi të mësoni anglishten, italishten e të tjera gjuhë e programe, na vizitoni në Smart Center I, nëpërmjet këtij postimi apo email-it: [email protected], facebook-ut ose numrit tonë në telefonit: 069 31 40 170.
Kjo ofertë është e vlefshme vetëm për Smart Center I! Oferta nis dhe përfundon në 28 nëntor! Qëndroni gati!
E ardhmja e bukur gjithë dritë na pret, prandaj buzëqesh ti buzëqesh …