British Music Night I

British Music Night është pjesë e një sërë eventesh rreth Kulturës Britanike që do të zhvillohen gjatë javëve në vijim. British Music Night I do të fillojë me muzikën e viteve gjashtëdhjetë në Angli. E njohur si British Music Invasion ajo periudhë lidhet edhe me shumë ndryshime në jetën shoqërore. Profesor Martini, me njohuri të jashtëzakonshme në muzikë, letërsi dhe arte do të ndajë me ne dijet dhe përvojën personale të atyre viteve.

E premtja ka qenë dhe mbetet dita jonë e preferuar. Ejani të shijojmë art së bashku!

Detajet e Eventit

  • British Music Night I
  • Smart Center II & III, në 18:30