Anglishtja Online – Titty

Për studentët tanë online kemi folur shpesh dhe për disa prej jush emrat e tyre janë të njohur. Sot do të njiheni personalisht me Titty-n (Tiziana). Titty e ndjek kursin online prej pothuajse pesë muajsh dhe zhvillon tre orë në javë. Me një jetë shumë të ngarkuar me angazhime e aktivitete të tjera, Titty mbetet ndër studentet më të apasionuara dhe me një vullnet të jashtëzakonshëm. Më poshtë Titty do të ndajë disa këshilla shumë të vlefshme me ju, të cilat nëse t’i ndiqni, ua sjellin lumturinë që nesër. 🙂 Klikoni këtu dhe shijojeni videon!
Titty, we are very proud of you!!!