Anglishte e Folur – Paketë Intensive

Keni bërë kurse pa mbarim por ende nuk mund të flisni anglisht?! Jeni të lodhur nga gramatika dhe ‘përkthe tekstin në shqip’?! Smart Center ua lehtëson verën me kursin intensiv 1 mujor vetëm për komunikim. Paketa  e Spoken English (Anglishte e Folur) do të zhvillohet brenda 20 seancash dhe grupet do të përbëhen nga jo më shumë se 6 studentë. Kursi nis më 5 Gusht dhe përfundon në 31 Gusht.

Rregjistrohuni brenda datës 4 Gusht dhe veroni zgjuar me Smart-in!
Spoken Summer