Anglisht Online – Paketa Festive

Jetoni larg Shqipërisë dhe ju nevojitet të mësoni a përmirësoni anglishten? Jeni duke kërkuar mësues me përvojë, me njohuri të thella gjuhësore dhe me pasionin për t’ju frymëzuar çdo orë mësimi? A jeni student në një prej tre qendrave tona Smart Center në Vlorë  dhe lipset të largoheni prej qytetit? Tani Smart Center ofron edhe mësimin e gjuhës angleze online në grup, përveçse individualisht. Të gjithë studentët që zgjedhin mësimin online në grup do të paguajnë vetëm 6.000 lekë seanca, ndërsa studentët individualë do të mësojnë në Smart Center online për vetëm 1.000 lekë seanca, nga 1.200 lekë që kushton në periudha normale.

Kursi online - Cmimet

Këto çmime janë të vlefshme vetëm për regjistrimet deri në datën 5 Janar. Bëhuni pjesë e studentëve tanë online, shqiptarë dhe italianë!