Akoma s’e keni mësuar kompjuterin?

Smart Center organizon kurs profesional kompjuteri për marrje njohurish bazë në sistemin Windows, si dhe në paketën Office. Në  këtë kurs përfshihen programet:

  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft PowerPoint
  • Hyrje në Internet
  • Email

Kursi Kompjuteri Vlore

Paketën Office Smart Center ua mëson për  40  seanca dhe orarin e zgjidhni vetë.

Mësimi i gjithë këtyre programeve tek   Smart  Center kushton vetëm  6.000 lekë.

Studentët tanë mund të praktikojnë njohuritë e marra  edhe jashtë orarit në Smart Center.

Pedagogët tanë janë tepër të  kualifikuar, të përzgjedhur  e shumë të përkushtuar.