Home
Si integrohen studentët me Paketën Verore?

Si integrohen studentët me Paketën Verore?

Për të pasur përvojën dhe rezultatet më pozitive gjatë kursit në Smart Center, ne kemi parasysh disa detaje kur grupojmë studentët. I kemi listuar një pjesë prej tyre më poshtë:


☼ Bashkohen studentët me ngjashmëri moshe dhe arsimi.
☼ Identifikohet mënyra sesi studentët tanë përthithin njohuritë.
☼ Përzgjidhet me profesionalizëm metoda që plotëson nevojat gjuhësore të studentëve.
☼ Krijohet ambienti i duhur në vend dhe në kohë.
☼ Sillet plan interesant dhe gjithëpërfshirës.
☼ Krijohen situata bashkëvepruese midis studentëve.
☼ Ofrohen aktivitete jashtë mësimore me qëllim vënien në jetë të gjuhës.

 

 

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*