Home
Events
EIPASS Junior – Sesion Informimi II

Contact Details

  • EIPASS Junior – Sesion Informimi II
  • Smart Center II
  • 0693140170

EIPASS Junior – Sesion Informimi II

Pas suksesit të sesionit të informimit mbi certifikimet ndërkombëtare të informatikës EIPASS Junior, do të vijojmë me një të dytë në ambjentet e Smart Center II. Në 1 Korrik, ora 18.00, janë të ftuar të gjithë prindërit që nuk mundën të na ndiqnin në 22 Qershor në Hotel Partner për të mësuar më tepër rreth kësaj mundësie të papërsëritshme për fëmijët dhe adoleshentët e moshave 9-13 dhe 13-15 vjeç.
Sepse të ardhmen që duam do ta ndërtojmë SOT!