Home
Smart Center – English Quick Tips 2

Smart Center – English Quick Tips 2

Siç ju kemi njoftuar edhe më parë, çdo të hënë ne do e mbajmë anglishten tuaj fresko nëpërmjet English Quick Tips, nga Smart Center & Prof Alex.

Kësaj here, prof Alex ka zgjedhur të na mësojë sipas mënyrës së tij super të mbajtshme mend se si mund të komunikojmë me mirësjellje në anglisht. Po postojmë më poshtë link-un e episodit tonë të dytë: Communicating Politeness.

 

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*