Home
Paketa Verore për Fëmijë – Përmbledhje

Paketa Verore për Fëmijë – Përmbledhje

Në këtë postim të shkurtër kemi mbledhur shkrimet që përmbajnë të dhëna dhe këshilla mbi kursin veror të fëmijëve, që ne e quajmë Paketa Verore.

  1. Paketa Verore Për Fëmijë – Oferta e 1 Qershorit 
  2. Paketa Verore Për Fëmijë 
  3. Pse Fëmijët Duhet ta Mësojnë një Gjuhë të Huaj këtë Verë
  4. Ja Përse Fëmijët e Vegjël Duhet ta Mësojnë Anglishten
  5. Si Integrohen Studentët me Paketën Verore

Nëse dëshironi që fëmija juaj t’na bashkohet këtë verë, ne kemi disa mundësi zgjedhjesh dhe oraresh, ndaj na kontaktoni në: 069 31 40 170 & info@smartcenter.al!

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*