Kurs Anglisht Online

Mëso Anglisht online me mësues profesionistë si të ishit në klasë reale. Ju mund mësoni anglisht nga komoditeti i shtëpisë apo i zyrës suaj, duke kursyer kohë të çmuar, pa qenë vazhdimisht me nxitim dhe pa ngecur në trafik. Smart Center ju ofron këtë mundësi të artë duke ju vënë në dispozicion mësuesit e saj më të mirë.

Pse Online ↓
image

Kuseni kohë.

Përgatitja për në kurs, ecja dhe trafiku bëjnë të humbisni jo pak nga dita juaj dhe koha është flori. Kursi online kursen shumë kohë dhe mendime.

Mësues të shkëlqyer.

Mësuesit tanë shqiptarë dhe amerikanë janë ndër më të mirët në vend. Përkushtimi me të cilin zor se jeni përballur më parë jemi të bindur se do t’ju impresionojë.

Mjedis më i rehatshëm të mësuari.

Në temperaturën që dëshironi, ulur këmbëkryq nga divani a tryeza juaj, fleksibiliteti që mundëson kursi online nuk ka të krahësuar me qendrimin në klasë.

Kurs Anglisht Online në Smart Center

Larg, por afër.

S'ka rëndësi ku banoni, brenda vendit apo diku larg, mjaft të keni internet dhe jemi afër, gati për t'ju ndihmuar të hidhni hapat e para apo perfeksiononi anglishten tuaj.

Fleksibilitet.

Kursi online mund të ndiqet në oraret dhe me ritmin që dëshironi ju. Duke qenë kurs individual, organizimi i mësimit bazohet në mundësitë dhe nevojat tuaja.

Përmirësimi i aftësive teknologjike.

Na ka ndodhur shpesh që përmes kursit online të kemi përmirësuar dhe shkathtësitë kompjuterike të studentëve, duke i ndihmuar ata më vonë edhe në profesionet e tyre.

Çfarë thonë studentët tanë


Student Online në Smart Center

Tiziana Oieni

I take this opportunity to tell everyone how helpful, professional, friendly and loving Smart Center is. I consider myself really lucky to have learnt English here. A lot of kisses from Italy.

Student Online në Smart Center

Edra Xhaxho

Për mua Smart-i ka qenë një udhëtim jetëndryshues. E kam njohur Smart-in si nga afër dhe online dhe jam tepër e gëzuar që jam pjesë e kësaj energjie pozitive. Ky ka qenë ndër investimet më të vyera në fushën profesionale. Do doja vërtetë t’i rikthehesha kursit sërish. Përvoja e shkëlqyer në Smart nuk mjafton asnjëherë.

Student Online në Smart Center

Xhiliola Dardha

Unë e kam mësuar anglishten online në Smart që nga viti 2012 dhe kjo më ka ndihmuar gjatë gjithë këtyre viteve në punën time. Ndihem më e lirë për t’u shprehur dhe asnjëherë jashtë vendit sepse mund të flas për çdo lloj gjëje dhe kjo është shumë, shumë e rëndësishme.

Student Online në Smart Center

Eri Zenelaj

Pesë yje nuk do mjaftonin. Ia rekomandoj Smart-in kujtdo që kërkon shërbimin më të mirë, teknikat mësimdhënëse më produktive, rezultatet më të larta dhe mësuesit e mrekullueshëm. Punë e shkëlqyer, Smart Center!

Kush janë mësuesit tanë

Mësuesit tanë të kursit online janë profesionistë të fushës dhe të trainuar për ta bërë përvojën e kursit online fantastike.

Mësues i Kursit Online

Robert

Robert ka përfunduar studimet e nivelit master dhe është veçanërisht i specializuar për përgatitjen për provime ndërkombëtare. Robert ka udhëtuar dhe bërë sërf në mbarë botën dhe tani jep mësim në Vlorë.

Mësuese e Kursit Online

Kristin

Kristin vjen nga një karrierë shumë-vjeçare si menaxhere kompanish të mëdha. Pasioni për mësimdhënien kishte qenë me të gjithë kohës dhe tashmë me trajnimin dhe përvojat e vyera në mësimdhënie, Kristin është ndër mësueset më të zgjedhura në Smart.

Mësuese e Kursit Online

Presida

E dashur, këmbëngulëse, me zell e përkushtim të jashtëzakonshëm, Presida ka 10 vite përvojë në mësimdhënie, si në klasë dhe online. Ajo është kreative dhe mund ta transformojë lehtësisht një ditë stresuese në një orë mësimi produktive dhe plot humor.

Paketat

Ju mund të zgjidhni paketën që ju bën më shumë punë për rastin tuaj.

€230

€240

Mësim i personalizuar

Orar fleksibël

Certifikim niveli

Zgjidhe

€440

€480

Mësim i personalizuar

Orar fleksibël

Certifikim niveli

Zgjidhe

$620

€720

Mësim i personalizuar

Orar fleksibël

Certifikim niveli

Zgjidhe

Gati për të filluar?

Na dërgoni të dhënat tuaja dhe ne do t'ju kontaktojmë për të përcaktuar oraret