Home
Michigan Tests

Michigan Tests

Provimet e Michigan-it

MichiganInformacione praktike për kandidatët

Universiteti i Michigan-it i themeluar 200 vite me parë, eshte bërë model i arsimit te lartë Amerikan dhe një nga Universitetet Publike lider që prej Luftes Civile në SHBA. Sot, Universiteti i Michigan numëron më shumë se 41 000 studente në Kampusin Ann Arbor dhe të diplomuarit e tij jane njerëz të suksesshem në çdo anë të botës.

Provimet e gjuhes Angleze nga Universiteti i Michigan-it

• YLTE – Young Learners Tests of English është testim për fëmijë, i cili përfshin të katërta aftësitë gjuhësore. Është një testim i shkëlqyer për të rritur motivimin e studentëve. Ai ndahet në tre nivele, i Bronztë, i Argjendtë dhe i Artë. Ky testim e bën përvojën  e provimeve të këndshme dhe të dashur për fëmijët.

ECCEThe Examination for the Certificate of Competency in English është një provim i nivelit mbi mesatar që i përket nivelit B2 sipas referencave Europiane mbi gjuhët e huaja. ECCE ofron një certifikatë të vlefshme për gjithë jetën. Provimi bazohet në 5 aftesitë e gjuhës, Reading, Listening, Writing, Grammar dhe Speaking. Ofrohen në Shqiperi 2 herë në vit . Çmimi 140 Euro.

ECPE The Examination for the Certificate of Proficiency in English  është një provim i nivelit te avancuar, C2 sipas referencave Europiane mbi gjuhët e huaja. ECPE ofron nje certifikate te vlefshme per gjithe jeten. Provimi bazohet ne 5 aftesite e gjuhes, Reading, Listening, Writing, Grammar dhe Speaking. Ofrohet ne Shqiperi 2 herë ne vit. Çmimi 155 Euro.

METMichigan English Test është një provim që vlerëson njohuritë duke filluar nga niveli Elementary (A2) deri ne nivelin e Avancuar (C1). Provimi bazohet në 2 aftesitë e gjuhës Reading dhe Listening dhe në bazë të numrit te pikëve te fituara percaktohet dhe niveli i gjuhës nga A2 deri ne C1. Certifikata ështëe vlefshme per 2 vite. Ofrohet ne Shqiperi 1 herë në muaj . Cmimi 90 Euro.

Tre provimet e mësipërme (ECCE, ECPE & MET)  janë te njohura nga MASH per studimet Master dhe Phd si dhe vlejnë per efekte punësimi.

 

Leave a Comment

*

*

viagra directions for use Most complications were minor and occurred during the first 3 months after the procedure. Advertising and sponsorship policy advertising and sponsorship opportunities about this site site help contact us e-newsletter blogs podcasts slide shows videos site map reprint permissions interest based ads find mayo clinic on facebook twitter youtube privacy policy (updated aug. viagra viagra combo pack Advertising and sponsorship policy advertising and sponsorship opportunities about this site site help contact us e-newsletter blogs podcasts slide shows videos site map reprint permissions interest based ads find mayo clinic on facebook twitter youtube privacy policy (updated aug. Some health practitioners and nutritionists recommend avoiding complex carbohydrates. last longer viagra viagra Reprod. Doi:10. Some health practitioners and nutritionists recommend avoiding complex carbohydrates. http://vinader.com/emg-9979/ celt.gr/hxp-6463/ Patients ordinarily can resume their usual activities weeks earlier than if they had a hysterectomy. Doi:10. Interventional radiologists are physicians who are specially trained to use x rays to see inside the body while guiding narrow tubes called catheters through blood vessels to diagnose or treat various diseases. generic viagra online overnight delivery