Home
Matura Shtetërore 2014

Matura Shtetërore 2014

Tashmë është fakt, gjuha e huaj është bërë pjesë e provimeve të detyruara për maturantët e 2014-ës. Nëse anglishtja, frëngjishtja a ndonjë tjetër gjuhë është gjuha juaj e parë, ajo ka për t’ju shtuar provimeve të detyruara të Matematikës e Gjuhë-Letërsisë Shqipe.

Si çdo vit, e tashme janë bërë shumë, Smart Center vjen pranë maturantëve duke ua lehtësuar lodhjen me përvojën tonë disa vjeçare e mësueset tona të përkushtuara. Ndaj këtë dhjetor vijmë me ofertën tonë më të re: nga data 10 – 24 dhjetor çdo regjistrim i ri për kursin intensiv të gjuhës angleze përgatitor për Maturën Shtetërore do të kushtoj vetëm 4000 lekë në muaj, nga 6000 lekë që ishte. Fillojmë në datën 6 Janar! 

Ne kujdesemi për dijen tuaj, duke u shqetësuar edhe për shpenzimet tuaja.

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*