Home
Kurset e Tetorit në Smart Center

Kurset e Tetorit në Smart Center

Po mendoni ta shfrytëzoni kohën frytshëm duke investuar tek vetja?! Një gjuhë e huaj është ndër investimet më të mira që mund të bëni dhe vjeshta është koha ideale për të mësuar. Ju njohim më poshtë me disa prej kurseve që mund të zgjidhni këtë muaj.

Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 7 tetor – 25 mars (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë – e diel, 10.30 – 11.55

Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 14 tetor – 17 qershor (në tre seancat e fundit, 10, 16, 17 qershor, do të zhvillohen 7 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e shtunë – e diel, 11.30 – 12.25

Anglisht – Niveli C1
Kohëzgjatja: 7 tetor– 1 prill (100 orë)
Pagesa: 23.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e shtunë/e diel, 10.30 – 12.30 (10 min pushim midis orëve)

Anglisht – Niveli B2
Kohëzgjatja: 23 tetor– 15 mars (100 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 17.50 – 19.00

Anglisht – Niveli B1+
Kohëzgjatja: 31 tetor– 26 mars (100 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 19.10

Informatikë – EIPASS 7 Modulet
Kohëzgjatja: 14 tetor– 28 janar (30 orë)
Pagesa: 150 euro (certifikimi + trajnimi)
Orari: e shtunë/e diel, 10.30 – 11.25

Kontabilitet & Financa 5
Kohëzgjatja: 14 tetor– 25 nëntor
Pagesa: 12.000 lekë
Orari: e shtunë/e diel, 8.30 – 9.25.

Për çdo pyetje a paqartësi në lidhje me kurset e mësipërme apo të tjerë të palistuar në këtë postim, ju lutemi t’na kontaktoni pa asnjë hezitim në: info@smartcenter.al & 069 31 40170.

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*