Home
Kurset e Korrikut në Smart Center

Kurset e Korrikut në Smart Center

Më poshtë mund të gjeni disa prej kurseve të reja të planifikuara për të nisur përgjatë muajit korrik.

Anglisht – Paketa Verore për Fëmijë
Kohëzgjatja: 5 korrik – 16 gusht (40 orë)
Orari: e hënë – e enjte, 9.00 – 10.40
Çmimi: 11.000 lekë (e gjithë paketa)

Anglisht – Niveli A1-A2 (fillestar – paramesatar)
Kohëzgjatja: 10 korrik – 31 gusht (60 orë)
Pagesa: 12.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 9.00 – 10.25

Anglisht – Anglishte e Folur (Niveli B1/B1+)
Kohëzgjatja: 27 korrik – 23 gusht (20 orë)
Pagesa: 6.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 19.00 – 20.10
Mësues Amerikan

Anglisht – Anglishte e Folur (Niveli A2)
Kohëzgjatja: 31 korrik – 31 gusht (20 orë)
Pagesa: 6.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 10.45 – 11.55

Për interesime mbi kurse të palistuara në këtë postim, na kontaktoni në: info@smartcenter.al & 069 31 40 170.

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*