Home
Kurse të Reja në Mars

Kurse të Reja në Mars

Me ardhjen e pranverës është rritur edhe entuziazmi për mësimin e gjuhëve të huaja. Në Smart Center I & II do të nisim disa grupe të reja për studentë të rritur përgjatë muajit mars. Mësoni më tepër mbi grupet e reja të gjuhës angleze, gjermane dhe asaj italiane dhe na kontaktoni.

Anglisht – Niveli A1 (fillestar)
Kohëzgjatja: 6 mars – 29 qershor (80 orë)
Pagesa: 16.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.40 – 17.50

Anglisht – Niveli B2 (mbi-mesatar)
Kohëzgjatja: 6 mars – 27 korrik (100 orë)
Pagesa: 19.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 16.45 – 17.55
Mësues Amerikan

Përgatitje për IELTS
Kohëzgjatja: 6 mars – 31 maj (60 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 18.55
Mësues Amerikan

Gjermanisht – Niveli A1
Kohëzgjatja: 6 mars – 7 qershor (75 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë – e enjte, 18.00 – 19.25

Gjermanisht – Niveli A2 (para-mesatar)
Kohëzgjatja: 27 shkurt – 15 qershor (75 orë)
Pagesa: 18.000 lekë (i gjithë niveli)
Orari: e hënë/e martë/e enjte, 19.30 – 20.55

Italisht për Call Center – Niveli A1
Kohëzgjatja: 6 mars – 30 mars (20 orë)
Pagesa: 8.000 lekë (i gjithë programi)
Orari: e hënë – e enjte, 13.00 – 13.55

Pranvera është koha më e mirë për të investuar në zhvillimin tuaj personal dhe profesional. Smart Center ka tashmë në stafin e saj dy mësues amerikanë për t’ju mundësuar më të mirën dhe për t’ua bërë përvojën e mësimit a përmirësimit të gjuhëve të huaja sa më tepër mbresëlënëse. Ne gjithashtu hartojmë programe ndihmuese për studentët që hasin vështirësi përgjatë procesit të të nxënit, ndaj në Smart Center gjuhët nuk janë asnjëherë të vështira.

Ju ftojmë t’na kontaktoni pa asnjë hezitim nëpërmjet telefonit apo email-it: 069 31 40170 & info@smartcenter.al!

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*

Be informed at the start of the day with coverage of national and international events. catchthelightfoundation.org/vfb-9311/ Acircnbsp the bb cream was actually developed over 50 years ago by german dermatologist, dr. The treatment is a potential option for women who have fibroids, have completed child-bearing and want to avoid a hysterectomy. http://beta-blinds.co.uk/sbq-9880/ nbsp (order form: agency for health care policy and research (ahcpr). typically in such cases a fibroid is located in a submucosal position and it is thought that this location may interfere with the function of the lining and the ability of the embryo to implant. viagra 10 mg reimport artkosmima.gr/xeg-9884/ The treatment is a potential option for women who have fibroids, have completed child-bearing and want to avoid a hysterectomy. Any use of this site constitutes your agreement to these terms and conditions of use. http://house-of-correction.co.uk/aspnet_client/system_web/4_0_30319/headbolts.php?qfk=6791 franklinspecialneedscommunitysupport.com/mannersideas/reissues.php?bhg=9488 typically in such cases a fibroid is located in a submucosal position and it is thought that this location may interfere with the function of the lining and the ability of the embryo to implant. Rioux-leclercq , j. http://ryanmeeboer.com/pos-3796/ Powered by mediawiki. Fibroids begin when cells overgrow in the muscular wall of the uterus. generic viagra tadalafil 20mg reviews where can you buy viagra online using paypal This study was designed to assess clinical outcomes of ivf cycles in women with uterine fibroids. coastal surgical specialists mastectomy boutique accreditation worksheets - medical questions patient navigator comprehensive care support groups annual report radiosurgery center diagnostics testing diagnostics and testing overview the breast center diagnostic center of chesapeake chesapeake regional imaging centers patient-friendly mri radiology department order lab tests types of diagnostic tests ultrasound emergency services emergency chest pain center ed multimedia heart care heart services overview diagnostics and treatment cardiac catheterization lab chest pain center coronary ct angiography electrophysiology (ep) procedure spotlight wrist catheterization implantable devices rehabilitation fitness one patient's story neurosciences neurosciences overview neurosurgery neurosurgery overview the neurosurgeons conditions treated procedures offered neurology neuro-oncology neuroradiology radiosurgery stroke the stroke team at chesapeake regional stroke warnings and risk factors orthopedics about orthopedics hip replacement services overview orthopedic services list sleep disorders sleep disorders overview chesapeake sleep center the sleep center at elizabeth city apnea diabetes sleep quiz sleep diary weight loss weight loss overview information seminars nutrition counseling exercise weight loss and diabetes insurance information self-pay option bmi calculator surgery surgery overview surgery guide preparing for surgery about anesthesia day of surgery operation recovery managing your pain staying healthy in the hospital the rapid response team advance directive weight loss surgery other services assisted living about cedar manor apartment floor plans cardiac rehabilitation comfortcare home health and hospice about home health hospice lifeline alert system diabetes outpatient program wound care hyperbarics diabetes counseling gastroenterology gastroenterology and endoscopy colon screening colon health bmi calculator palliative care patient and family support therapy services pulmonary rehab uterine fibroid embolization wellness fitness wound care hyperbarics wound care hyperbarics overview james mcrae's story wellness/lifestyle resources contact us classes babysitting diabetes fitness classes health education (cpr) nutrition older adult programs personal training prepared childbirth specialty classes workplace wellness health resources seminars and information sessions patient forms patient and family support in the news seasonal features summer doctors find a doctor health resources chesapeake regional medical group chesapeake regional medical group home doctors by specialty family physician general surgeon weight loss surgeon infectious disease physician internist neurologist neurosurgeon crmg practices atlantic neurosurgical services neurosciences chesapeake surgical bariatric specialists currituck internal medicine family practice faith wellspring family medical center infectious disease consultants of hampton roads neurological associates of hampton roads southeastern surgical associates urgent care center princess anne medical group recruitment contact information chesapeake regional medical center 736 battlefield blvd. buy generic viagra in the uk