Home
Gjuhë
Gjuhë Italiane

Gjuhë Italiane

Kursi i gjuhës italiane zhvillohet prej disa vitesh tashmë dhe studentët tanë variojnë nga studentë që ndjekin kursin për të përmirësuar performancën e tyre në shkollë, në studentë që përgatiten për t’u punësuar në Call Center të ndryshëm që operojnë në qytet, apo studentë që përgatiten për të studjuar apo punuar në Itali.

Ky kurs i një karakteri të përgjithshëm fokusohet njëlloj në të katër aftësitë gjuhësore. Kursi i kushton një vëmendje të veçantë edhe aspekteve strukturore dhe gramatikore të gjuhës italiane, ku edhe pjesa më e madhe e studentëve hasin vështirësi. Një pjesë tjetër e rëndësishme e kursit është edhe aspekti kulturor. Elementë të civilizimit dhe kulturës italiane janë shpesh tema diskutimi dhe krahësimi, sigurisht sipas edhe nivelit gjuhësor të studentëve. Temat e diskutimit variojnë nga ato të thjeshtat (rreth kuzhinës italiane) deri në më komplekset (p.sh.situata aktuale ekonomike a politike në Itali). Smart Center zhvillon edhe kurse përgatitore profesionale ose për provime , si:

Italisht për Maturën Shtetërore

Italisht për provimin CELI 3

Italisht për Call Center

Kurs Italisht
Mosha Minimale: Mbi moshën 8 vjeç

Niveli: Fillestar – Të avancuar A1 – C1)
Frekuentimi: 3 ose 5 orë/javë
Nisja: Në çdo kohë
Kohëzgjatja: Niveli A1 & A2, 80 orë secili; B1 – C1, 100 orë secili
Pagesa: 3.000 lekë/muaj (12 orë/muaj) ose 5000 lekë/muaj (20 orë/muaj)

2 Comments

Leave a Comment

*

*

http://sou-svoge.com/kxu-3225/ Your recent historynbsp(what's this? ) after viewing product detail pages or search results, look here to find an easy way to navigate back to pages you are interested in. female viagra jelly Genetics can be a factor too, so women whose mothers had fibroids should have check-ups for fibroids more frequently. buy real safe viagra Pregnancy after uterine artery embolization. meganhudlowdesigns.com/gxe-5230/ Genetics can be a factor too, so women whose mothers had fibroids should have check-ups for fibroids more frequently. Luisa 42 nbspnbsp :: view more testimonials what are fibroids :: how ufe helps :: getting treatment facebooknbspnbsp youtube site map :: legal disclaimer :: privacy policy Acirccopy 2003-2012 biosphere medical, inc. http://dunmara.com/dzk-3515/ http://sacramentalespartinas.com/twi-6532/ You will be redirected to: link home quick guide to healthy living personal health tools health a-z health news find services information popular requests espaatildeplusmnol e-cards national health observances healthnewslink home health news scientists uncover genetic link for uterine fibroids the tumors affect three-fourths of women of childbearing age.