Home
English Quick Tips 3 – Expressing Habits

English Quick Tips 3 – Expressing Habits

Episodi i tretë i English Quick Tips ka për qëllim t’na mësojë se si t’i shprehim zakonet, veprimet e përsëritura apo hobet tona në anglisht. Do të mësojmë se si t’i shprehim ato në kohën e tashme dhe në atë të shkuar.

Në formën më argëtuese dhe të paharrueshme të mundshme, prof Alex na mahnit sërish me talentin e tij prej aktori profesionist. 🙂

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*