Home
Doni të studioni në Gjermani? Ja udhëzimet!

Doni të studioni në Gjermani? Ja udhëzimet!

Synoni të studioni në Gjermani dhe e ëndërroni një bursë atje? Në bazën e të dhënave mbi bursat e DAAD-së mund të gjeni të gjitha programet më të kërkuara të bursave si dhe mund të informoheni mbi procedurat e aplikimit, afatet etj. Mjafton të klikoni këtë link: www.funding-guide.de, të zgjidhni vendin e origjinës, kriteret e tjera të kërkuara dhe do ta aksesoni këtë informacion menjëherë!

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*