Home
Anglishte Ekspres – Kurs 4-javor

Anglishte Ekspres – Kurs 4-javor

Përmirësoni aftësitë gjuhësore në anglisht për vetëm 4 javë me programin tonë 20-orësh. Ky kurs interaktiv do të përmirësojë shpejt rrjedhshmërinë tuaj duke i shmangur hezitimet e gjata gjatë komunikimit të përditshëm.

Kursi është më i përshtatshëm për studentë pranë nivelit mesatar.

Të dhënat e Anglishtes Ekspres:
Kohëzgjatja: 22 Janar – 15 shkurt
Orari: 15.30 – 16.40 (e hënë – e enjte)*
Pagesa: 6.000 lekë (i gjithë programi).

Për çdo interesim a paqartësi, na kontaktoni në: 069 31 40 170 & info@smartcenter.al!

*Ky kurs mund të zhvillohet edhe gjatë orareve të paradites në fundjavë.

Unë jam mësuese anglishteje prej vitit 2007 dhe drejtuese e qendrës së kurseve Smart Center prej po kaq kohësh. Gjatë këtyre viteve jam aftësuar në mësimdhënien e të gjitha grupmoshave dhe niveleve dhe jam veçanërisht e apasionuar për të mësuar studentët fillestarë të flasin anglisht në një kohë shumë të shkurtër.

Leave a Comment

*

*